2011-03-08

Three things! // three thanks {day 9}

---> jag är tacksam för möjligheten att vara hemmafru! jag hinner att spendera tid med mina underbara  barn, vilket är en ovärderlig välsignesle i mitt liv; jag hinner att göra vårt hem vackert och unikt; jag hinner att ta långa promenader i solen med min lilla dotter och njuta av den vackra naturen; jag hinner att skriva i min blogg, det är mitt dagliga skapande! jag hinner att vara en lyhörd och närvarande mamma för mina barn. {tack till min HerrBi för hans fullständiga stöd}
---> jag är tacksam för små & enkla saker i mitt hem, som påminner mig om de stora & viktiga sakerna i livet.
---> jag tacksam för den vackra utsikten från vårt "pysselrum", ser fram emot issmältningen. den djupblåa Vättern är helt magisk!
vad är du tacksam för idag? berätta! 

5 kommentarer:

 1. I dag är jag tacksam för solen, för våra tomatplantor som börjat växa och för att jag får åka med svärfar till Ica Maxi (mycket lättare att storhandla om man har bil....).

  SvaraRadera
 2. Att solen skiner, att jag har ett jobb och att jag har underbara vänner. Ses snart :)

  SvaraRadera
 3. idag är jag tacksam för:
  1. våra underbara semlor, gott!
  2. kan i lugn och ro få alla mina läxor gjorda
  3. Att jag har bott i det här huset i exakt en vecka och en dag!

  SvaraRadera
 4. Jag är tacksam för min underbara familj. Jag har fått kunskap om frälsningsplanen. Jag har ett jobb där jag utvecklas och stortrivs.

  SvaraRadera
 5. I'm thankful that ben is here and comes to visit me cuz we have fun just hanging out talking, im grateful for the nice weather so i can take ethan to the park and watch him play basketball with uncle ben, i am grateful for a husband who no matter what, works and works hard for his family and makes things happen for us. xx

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...