2011-05-31

i found a note...

min mamma har alltid sagt till mig att jag behöver inte oroa mig över saker som jag inte kan påverka. med årens gång har jag bekräftat sanningen i det här visa rådet till mig. jag har erfarit hur befriande det är att kunna släppa taget om onödig oro, tåligt vänta på en lösning, överlämna sina bekymmer i Herrens händer och finna frid. 
i slutändan kommer ALLT till sin rätta. ALLT kommer att falla på sin plats. ALLT kommer att lösa sig. det tar sin tid. din tro. ditt hopp. 
nu försöker jag hjälpa mina barn att ta till sig den lilla sanningen. jag upprepar min mammas ord om saker de inte kan påverka, om vikten att kunna lugnt vänta och inte oroa sig i onödan. och jag vet med säkerhet att det tar flera år att lära sig detta. de kommer gå oroliga, otåliga och osäkra innan denna viktiga lärdom rotar sig i deras sinnen.

2 kommentarer:

  1. Påminner mig om the serenity prayer som jag tycker är vacker

    "O God and Heavenly Father,
    Grant to us the serenity of mind to accept that which cannot be changed; courage to change that which can be changed, and wisdom to know the one from the other, through Jesus Christ our Lord, Amen."

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...