2011-08-30

ett tips? någon?

det här med bloggandet är ganska svårt, tycker jag. 
hur hade jag hittat tid för det förre sommarlovet? jag måste komma på det igen.

hur gör du, som faktiskt bloggar? när skriver du? hur "skapar" du dina inlägg? berätta!

igår kväll satt jag och gick igenom alla bilder jag tog under sommaren. OJ! det blev verkligen en del! oh, vad jag vill dela med mig av de bästa... speciellt, de få utvalda från den "franska" samlingen.
ett foto, taget på mig med min iphone, har ändå fastnat på något sätt. jag tror att just den bild återspeglar bäst mina feelings under vår parisresa.
kram på er! 

6 kommentarer:

 1. Det beror väl lite på vilken typ av blogg man har... Min handlar ju framför allt om mina olika handarbetsprojekt och roliga utflykter, så jag skriver mest när jag har något nytt att rapportera på den fronten - i vanliga fall ett par-tre gånger i månaden, men nu har det varit lite dåligt med det på sista tiden eftersom jag inte mått riktigt bra.

  SvaraRadera
 2. skulle oxå vilja ha tips om hur man ska få inspiration, känns inte som om man har så mkt att berätta...:D
  men det år kanske upp & ner i vågor det där...precis som med det mesta i livet !
  FIIIN bild förrästen, kram

  SvaraRadera
 3. Du ser ut som en ballerina!

  SvaraRadera
 4. thats funny elena bc i wonder also how you found the time before! i struggle with two little ones. but my main goal is just once a week. whatever comes to mind. love you! xx

  SvaraRadera
 5. haha, Nancy, i love you too! <3
  sarah, du har rätt, det beror på vilken typ av blogg man har :) och jag tycker så mycket om din kreativitet, det är mkt inspirerande att läsa din blogg!
  Åsa, det ÄR upp och ner för alla bloggare, tror jag. jag skriver om vardagen, för det mesta, och älskar faktiskt läsa andras bloggar just då de berör själva "varjedagande" :) skriv mer om din vardag! :) kramis!

  Tack för kommentaren, hör ni!

  SvaraRadera
 6. Jag bloggar inte själv, men tycker om att läsa andras bloggar. När man väl börjar följa en blogg, då vill man läsa den ofta. =) Hoppas att du är tillbaka på riktigt. kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...