2011-06-29

hår stressad är jag...

häromdagen undrade en av mina döttrar om vilken hårfärg hennes mormor har nuförtiden. ganska roligt faktiskt, för det har jag också undrat den sista tiden. 
det är så att min mamma ska hälsa på oss i juli och barnen ser inte bara fram emot att få äntligen träffa henne efter tvåårs längtan, utan även är nyfikna över hennes ständigt förändrande utseende. 
det är min mamma: förändring, förnyelse, mod, extravagans, styrka, oförutsägbarhet, enastående, livsglädje, energi, begåvning, överraskande, inspirerande. alla dessa substantiven & adjektiven är hon, min lilla mama! "j  (varje nytt besök-en "ny" vacker mamma)
tack vare hennes spännande natur har även jag ärvt något av det här. 
jag står inte ut med ting, som har blivit onödigt långvariga, alldeles för vardagliga och tråkiga i min tillvaro... nu, för exempel, min frisyr! oh, vad jag är trött på mitt hår just nu! en snarast möjlig förändring är ett måste, känner jag. frågan bara är: vad skulle passa mig och förhoppningsvis snygga till mig, som jag har ännu inte provat? "j en utmaning!
en sak vet jag: idag älskar jag långt hår!

3 kommentarer:

 1. Du som har ett så nätt kropp och ett så sött ansikte skulle ha en flikig, rufsig kort frisyr - som skulle vara något längre bak, och med långa spretiga polisonger och till det makalösa stora örhängen med färg.
  Våga vara Lea fullt ut.. !! ..

  SvaraRadera
 2. tack så mycket för "ett så nätt kropp" och "så sött ansikte" :) vad glad jag blev! <3 och jag gillar frisyr-förslaget! TACK! <3

  SvaraRadera
 3. my husband just bought me one of those porcelain curling irons so i can do my hair but havent had time! i wish i had time to do my hair, love all the up dos! x

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...