2011-02-21

three things! // three thanks {day 8}

--> idag är det måndag. den sista måndagen i vårt vackra hus på Bymarken. jag blev lite sentimental i morse när jag satt i min soffa och njöt av den underbara, helt magiska utsikten, som vi har genom vårt stora vardagsrums fönster. jag tänkte på vilken rik välsignelse det har varit för oss att kunna bo så fint, med en oslagbar utsikt över Jönköping och Vätter. idag känner jag tacksamhet för det vi har haft i tre år här på den vackra Bymarken. jag kommer att sakna något fruktansvärt denna plats, vårt gula 20-tals trähus; den absolut lysande vätterutsikten; vår fina trägård, dagligen omfamnad av solen.
--> nåväl. jag lämnar det. nästa sak, som jag är tacksam för är den här...
för familj. för min eviga familj. för andras familjer. 
och även för alla de, som förstår familjens värde; de, som prioriterar, vårdar och bevarar den heliga enheten, som  kämpar dagligen för att få ett bättre och tryggare familjeliv; de, som tar sitt ansvar och tjänar med glädje och iver; de, som älskar och uppskattar sina familjemedlemmar, genom att visa det i dagens rus. jag är så tacksam för sådana människor. min respekt till er!
--> sist, men inte minst är jag tacksam för min påhittiga son. han gör mig glad! idag har han skapat en kikare av två röda plastglas och lite tejp. han är fullständigt lysande med alla sina kreativa idéer.
vad är du tacksam för idag, min kära vän?

2 kommentarer:

  1. Idag är jag tacksam för att det inte var mörkt när jag slutade skolan vid fem! Underbart var det. Du är så duktig, din blogg är så fin! :)

    SvaraRadera
  2. Jag är tacksam för ett barns lilla hand i min, en puss på kind och en kram. Det är bland det bästa som finns.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...