2011-02-05

köksmatbord // Home Making

varje hem har ett hjärta. en plats där alla samlas som familj för att samtala, skratta, kanske skapa.. eller helt enkelt, se varandra i ögonen. en plats, vilken man lämnar alltid mätt. då menar jag framförallt mätt av kärlek och glädje, av inspiration, positiv energi och kunskap. 
under de gångna åren har vår familj skapat naturligt en sådan "hjärtlig-plats" runt vårt stora köksmatbord. där händer det! livet alltså! där är det grejas! tillagas och ätas, pysslas, planeras och diskuteras, firas, undervisas och bestämmas! därför prioriterar jag, först och främst, att ge liv till det nya hjärta i vårt hem-vårt nya köksmatbord. {faktum är att vårt nuvarande köksbord är inbyggt i själva köket: med en spishäll och underskåp, vilket betyder att vi kommer lämna det kvar åt en annan familj} 
{vårt älskade bord! så här har vi det varje dag! ;))) bilden är tagen då vi firade Emelies födelsedag}
{här firar vi midsommarafton}
OK! jag ÄLSKAR mitt hem och kommer verkligen att sakna det här bordet!!! 
nåväl. jag har ägnat lagom mycket tid åt letande efter de nya möjliga alternativen. jag vet vad jag vill ha. det är det viktigaste! jag vill ha ett stort {till 12 pers}, gärna grovt och gammalt {helst av återvunnet material} bord och udda snygga stolar till. inte mycket begärt, eller hur?!
nuförtiden finns det oändligt med inspiration att få och så många häftiga idéer! så, bland mängder av underbara bord, har jag till slut lyckats att fastna för några av dem! take a look! här är de!
{unknown source}

2 kommentarer:

  1. по-моему твой стол самый классный!!!

    SvaraRadera
  2. Om ni tar nr 6 så tar jag den första!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...