2011-07-06

Painted Floors // HomeMaking


minns ni när jag målade om golvet i min dotters rum för några månader sedan? jag var så laddad för en fix-förändring och var så nöjd med resultatet! jag är fortfarande nöjd och ångrar [nästan] ingenting (då menar jag, framförallt, det fina trägolvet under). men. det enda som jag skulle vilja ändra på nu, efterhand, är att jag hade mer tålamod till att förverkliga min vision med hennes rum. jag hade en del briljanta idéer, som att måla en jätte blomma på golvet och skriva "bloom where you are planted". tålamodet räckte inte till riktigt och jag tror att någonstans innerst inne fegade jag ur detta projekt till slut. jag ångrar det idag! jag borde slutföra det jag hade påbörjat och, framförallt, ha mer tillit för min egen kreativ förmåga. 
nu har jag hittat flera fina och inspirerande exempel på något liknande som jag ville så gärna skapa i min dotters rum för några månader sedan. 
det är aldrig försent att bättra oss! "j
just nu har jag flera "små" spännande renoveringar på gång, men en dag kommer Millis golv bli lika enastående, som jag hade föreställt mig frå början! jag kommer dit till slut.
[bilder har jag hittat via StrawberryChic]

1 kommentar:

  1. Som sagt du är välkommen när som du behöver ett nytt projekt! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...