2011-04-14

Ideér som ibland blir verklighet...

jag har en "beundra lista". en lista på egenskaper jag upptäcker och beundrar hos människor omkring mig. högt på den här listan fann sina platser egenskaperna, som jag vill så gärna få och försöker att utveckla hos mig själv. [och, tro mig, listan är LÅNG. det är mycket beundransvärt jag finner hos andra.] de flesta av oss är välsignade med en hel bunt av fantastiska egenskaper! så inspirerande!
i alla fall... ett egenskap, som jag skulle vilja nämna här och nu är- förmågan att förverkliga idéer. [egna och andras] tänk, VILKEN LYCKA att inte bara visualisera och drömma om något extraordinärt, utan även finna sätt, komma till skott och förverkliga det! jag vill vara en sådan. till exempel, skulle jag vilja köpa fina tyger och vara säker på att inom kort förvandlas de till spännande kuddöverdrag, härliga sommarkjolar och fina tygpåsar. i det verkliga livet samlas mina tyger i en fin färgglad hög i sovrummet. 
men. jag är på god väg... jag har faktiskt sytt ett kuddöverdrag till millis rum för några veckor sedan... 
[med lite hjälp från ett mycket oväntat håll, hahaha. tro mig, eller ej, Kirsty kan sy! måste bara tilläggas- min design, självklart!] ;j

2 kommentarer:

  1. Kirsty sydde "lite"!!! Glöm att jag hjälper dig med resten.

    SvaraRadera
  2. Jag saknar Kirsty! Hon kanske kan sy åt mig också :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...